Υπηρεσίες Pet Taxi

Μεταφορά σκύλου ή γάτας με ταξί

Όλες οι υπηρεσίες του my pet taxi είναι διαθέσιμες με ραντεβού. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και αξιόπιστα κάθε μεταφορά κατοικίδιου μαζί με τους συνοδούς τους καθώς και ασυνόδευτα. Στο pet taxi οι τετράποδοι επιβάτες μας κάθονται όπου νοιώθουν άνετα μαζί με τον ιδιοκτήτη τους. Οι μεγαλόσωμοι σκύλοι συνήθως προτιμούν να απολαμβάνουν την βόλτα τους στα πίσω καθίσματα με το ειδικό κάλυμμα που τους τοποθετούμε.

Επιλέξτε τις υπηρεσίες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας

Έχοντας αναλάβει κάθε είδους μεταφορά και περιστατικό όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζουμε τις υπηρεσίες που χρειάζονται οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων και φροντίζουμε να κάνουμε τις μεταφορές σας εύκολες, γρήγορες και ευχάριστες για το κατοικίδιο. Πιστεύουμε στην προσωπική επαφή με τους πελάτες μας και είμαστε διαθέσιμοι να καλύψουμε κάθε ανάγκη που έχετε εφόσον είναι εφικτό. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες και να λύσετε τις απορίες σας.

Pet taxi στην Αθήνα σε τιμές που συμφέρουν

Υπηρεσίες My pet taxi

Γενικές μεταφορές κατοικιδίων

Μεταφορά κατοικίδιου σκύλου ή γατας με θέσεις επιβατών σε οποιοδήποτε προορισμό εντός Αττικής. Όλες οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες με ραντεβού. Μπορείτε έυκολα και άμεσα να μάθετε τιμή για τη διαδρομή που σας ενδιαφέρει και στην περίπτωση που κλείσετε ραντεβού δεν προπλήρωνετε κάτι. Συμπληρώστε τη φόρμα, καλέστε μας ή στείλτε μυνημα για να μάθετε άμεσα τιμή για τη μεταφορά του κατοικιδίου σας με το pet taxi!

Επικοινωνία

Μεταφορά σκύλου, γάτας στο Αεροδρόμιο

Top Υπηρεσία

Μεταφορά με το κατοικίδιο σας στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ή παραλαβή παρακολουθώντας την ώρα προσγείωσης της πτήσης σας. Με υπευθυνότητα και εμπειρία στις μεταφορές σκύλου και γάτας στο Αεροδρόμιο.

Επικοινωνία

Μεταφορά σκύλου, γάτας στο Λιμάνι του Πειραιά

Μεταφορά ή παραλαβή από το Λιμάνι του Πειραιά με το κατοικίδιο σας με ταξί που σας αφήνει στην αντίστοιχη θύρα έξω από το πλοίο ή το flying ή μπροστά στο εκδοτήριο εισητηρίων που επιθυμείτε. Με επαγγελματική εμπειρία στις μεταφορές επιβατών στο Λιμάνι Πειραιά.

Επικοινωνία

Μεταφορά σκύλου, γάτας στον κτηνίατρο

Top Υπηρεσία

Μεταφορά με τον σκύλο ή τη γάτα σας στο κτηνίατρο με δυνατότητα αναμονής. Για κατοικίδια που χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση (πχ μετά από επέμβαση, νάρκωση) στρώνουμε ειδικό κάλυμμα στα πίσω καθίσματα για να ξαπλώσει ενώ εσείς μπορείτε να καθίσετε στο μπροστινό κάθισμα.

Επικοινωνία
Pet taxi ατην Αθήνα σε τιμές που συμφέρουν

Μεταφορά ασυνόδευτου σκύλου/γάτας με το pet taxi

Αναλαμβάνουμε μεταφορά ασυνόδευτων κουταβιών ή γατιών σε περιπτώσεις υιοθεσίας καθώς και παραλαβές από Groomer και κτηνιάτρο.

Ρωτήστε Περισσότερα

Μεταφορά κατοικίδιου σε Pet Groomer

My pet taxi

Μεταφορά ή παραλαβή από τον Groomer με το Pet taxi μαζί με τον ιδιοκτήτη ή ασυνόδευτο. Υπέυθυνα, άνετα και ευχάριστα για τον τετράποδο επιβάτη μας!

Ρωτήστε Περισσότερα
R

Μεταφορά σκύλου σε Εκπαιδευτή

My pet taxi

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά και παραλαβή του σκύλου σας από τον Εκπαιδευτή ή το Ξενοδοχέιο Σκύλων υπεύθυνα και αξιόπιστα με διαρκή επικοινωνία μαζί σας.

Ρωτήστε Περισσότερα
Pet taxi ατην Αθήνα σε τιμές που συμφέρουν

Άλλες Υπηρεσίες

Χρειάζεστε κάτι άλλο ή έχετε απόρίες; Θέλετε να μάθετε τιμή για τη διαδρομή που σας ενδιαφέρει; Είμαστε στη διάθεση σας να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση.

Επικοινωνία

Θέλετε να μάθετε τιμή για το pet taxi?

Εύκολα και γρήγορα χωρίς καμία υποχρεώση μπορείτε να μας ρωτήσετε τιμή για τη μεταφορά του κατοικιδίου σας με μύνημα στο messenger, viber, καλώντας στο κινητό επικοινωνίας ή συμπλήρώνοντας την φόρμα κράτησης.