Ποιοι είμαστε

Αγαπάμε να μεταφέρουμε κατοικίδια

Η νέα μας ιστοσελίδα είναι συνέχεια του ipettaxi.gr με σκοπό να σας προσφέρουμε γρήγορη και εύκολη πλοήγηση. Στόχος μας είναι να χτίσουμε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης και να κάνουμε τις μεταφορές με τον σκύλο ή τη γάτα σας εύκολες, άνετες και ευχαριστές.

My pet taxi-Από το 2016 μεταφέρουμε κατοικίδια

Επαγγελματίες Οδηγοί

Στο my pet taxi, όλες οι μεταφορές γίνονται από επαγγελματίες οδηγούς ταξί με πάνω από 15 χρόνια εμπειρία στην επαγγελματική οδήγηση και πάνω από 5 χρόνια εμπειρία στην μεταφορα κατοικίδιων. Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση στη μεταφορά και παραλαβή επιβατών με σκύλο από το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, μεταφορές από/πρός του Λιμάνι του Πειραιά, μεταφορές σε κτηνιάτρο, groomer, εκπαιδευτή με αναμονή καθώς και μεταφορά ασυνόδευτων κουταβιών ή γατιών.

Εμπειρίες Μεταφοράς

Χαρούμενες Μουσούδες

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αναλάβει κάθε είδους μεταφορά και περιστατικό και κάθε φορά η επαφή με τους τετράποδους επιβάτες μας, είναι η καλύτερη ανταμοιβή μας...

Χρειάζεστε Pet taxi;

Θέλετε να μάθετε τιμή για τη μεταφορά του σκύλου ή της γάτας σας με το pet taxi; Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το κόστος και αν θέλετε θα κλείσουμε ραντεβού.